Sörloth kararını verdi! 4 yıllık mutabakat
La Liga gruplarından Real Sociedad’da kiralık olarak forma giyen Alexander Sörloth, İspanyol grubundan kalmaya karar verdi.

Alexander Sörloth mesleğiyle ilgili kesin kararını verdi. Real Sociedad’a ikinci sefer kiralanan Norveçli golcü, La Liga grubunda bu defa bonservisiyle kalıyor.
ALEXANDER SÖRLOTH KARARINI VERDİ
İspanyol grubuna kiralandığı birinci devirde göze giremeyen Alexander Sörloth, dönem başında bir defa daha süreksiz transfere imza atmıştı. İsmi Fenerbahçe’yle de anılan Alexander Sörloth, La Liga’da kalmaya karar verdi.
ALEXANDER SÖRLOTH İLE 4 YILLIK MUAHEDE SAĞLANDI
Leipzig’in takımda düşünmediği Alexander Sörloth’un Real Sociedad ile el sıkıştığı belirtildi. Oyuncuyla 4 yıllık mutabakat sağlanırken, İspanyol takımının Leipzig’e 10 milyon euronun biraz üzerinde bir sayı ödeyeceği kaydedildi.
Bir müddettir Fenerbahçe’nin de gündeminde olan Alexander Sörloth, Sociedad formasıyla bu dönem 39 maça çıktı ve 14 gol, 2 asistlik katkı verdi.